مقالات

قصور پزشکی در جراحی پلاستیک

قصور پزشکی در جراحی پلاستیک

اگر بعد از یک جراحی پلاستیک برای شما مشکلاتی ایجاد شده، ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که چه زمانی جراحی ناموفق به عنوان یک قصور پزشکی در جراحی پلاستیک محسوب می شود؟

از آنجایی که بسیاری از جراحی‌های پلاستیک به عنوان روش‌های انتخابی در نظر گرفته می‌شوند، حقوق قانونی می‌تواند گیج‌کننده باشد و طرح دعوای قصور پزشکی برای به دست آوردن یک نتیجه موفقیت‌آمیز چالش برانگیز باشد.

هنگامی که مشکلاتی در مورد قصور پزشکی مرتبط با جراحی پلاستیک به وجود می آید، اگر بتوانید به طور کامل میزانی از سهل انگاری پزشک جراح، کادر درمان یا مرکز را ثابت کنید، به طور قطع خواهید توانست از حق خود دفاع کنید.

جراجی پلاستیک چیست؟

جراحی پلاستیک را می توان به دو صورت ترمیمی یا زیبایی تقسیم کرد. به طور کلی، این روش یک نوع جراحی تخصصی است که شامل تغییر، ترمیم یا بازسازی بخشی از بدن انسان است.

جراحی پلاستیک ترمیمی برای بازیابی عملکرد و ظاهر طبیعی است و اغلب به دنبال اصلاح هرگونه تغییر شکل ناشی از ضربه یا شرایط پزشکی یا حتی نقص مادرزادی است. این جراحی ها از نظر پزشکی ضروری تلقی می شوند. جراحی پلاستیک ترمیمی یا ضروری پزشکی شامل پیوند پوست برای سوختگی، جراحی جمجمه صورت و بازسازی سینه پس از ماستکتومی است.

جراحی پلاستیک زیبایی، به این علت متفاوت است که یک جراحی انتخابی یا اختیاری است. هدف آن بهبود ظاهر فرد است و از نظر پزشکی ضروری نیست. نمونه هایی از جراحی زیبایی انتخابی شامل لیفت صورت، جراحی بینی، لیپوساکشن، بزرگ کردن سینه و موارد دیگر است.

قصور پزشکی چیست؟

قصور پزشکی زمانی اتفاق می‌افتد که یک پزشک، کادر درمان یا مرکز درمانی (مانند بیمارستان‌ها) از طریق یک عمل با سهل انگاری خود باعث آسیب به بیمار شود.

برای آگاهی بیشتر مطالعه مقاله قصور پزشکی چیست؟ پیشنهاد می‌‍شود.

مشاوره حقوقی

ممکن است قصور پزشکی در نتیجه یک یا چند موضوع در حین جراحی پلاستیک رخ دهد که عبارت است از: خطاهای قبل از عمل یا جراحی خطاهای انجام شده قبل یا در حین جراحی که شامل بیهوشی اشتباه یا مقدار نامناسب، انجام روش های نادرست عملی، جا گذاشتن ابزار در داخل بدن یا عمل در قسمتی از بدن ناخواسته باشد.

موارد مهم در وقوع قصور پزشکی

عدم کسب رضایت آگاهانه قبل از عمل جراحی: پزشکان جراح موظفند خطرات مربوط به عمل را قبل از جراحی توضیح دهند و به طور کتبی، پذیرش و تصدیق این خطرات را از شما دریافت کنند (در این مورد تاکید می شود؛ زیرا بیمار با آگاهی در مورد ریسک عمل این کار را انجام می دهد و اگر بعد از جراحی مشکلی برای او پیش آید، دیگر مسئولیتی برعهده پزشک جراح نخواهد بود).

عدم دریافت و بررسی کامل سابقه پزشکی بیمار: ضروری است که جراح سابقه پزشکی شما را به صورت کامل برای شناسایی هرگونه آلرژی، داروهای فعلی و مشکلات و عوارض پزشکی گذشته بررسی کند.

اثبات قصور پزشکی در جراحی پلاستیک

اثبات قصور پزشکی مستلزم مراحل پیچیده ای است، ازجمله شناسایی آنچه منجر به فعل یا ترک آن شده است که می تواند یکی یا همه موارد را شامل می شود.

یک جراحی پلاستیک ناموفق زمانی که جراحت یا شرایط نامطلوب به دلیل سهل انگاری پزشک جراح به وجود آید، قصور پزشکی محسوب می شود.

شکایت های رایج پس از جراحی پلاستیک عبارت است از:

  • عفونت های بعد از عمل
  • آسیب یا تخریب اعصاب، بافت ها یا پوست
  • لخته شدن خون
  • خونریزی بیش از حد
  • واکنش های آلرژیک
  • جای زخم
  • کبودی بیش از حد یا تغییر رنگ پوست
  • فلج شدن
  • تغییر شکل

البته تحمل نوعی واکنش یا اثر منفی ناشی از عمل جراحی، لزوماً به عنوان قصور پزشکی شناخته نمی شود. در قصور پزشکی این موارد باید ثابت شود:

  • جراح پلاستیک وظیفه مراقبت از شما را دارد.
  • نقض آن وظیفه مراقبت رخ داده است.
  • قصور پزشکی باعث آسیب شود.
  • صدمات وارده باعث خسارات شود (مانند صورت حساب های پزشکی، دستمزد از دست رفته و غیره).

در پاسخ به اینکه چه زمانی جراحی پلاستیک ناموفق به عنوان یک قصور پزشکی در نظر گرفته می شود، دانستن چگونگی اثبات این امر برای پرونده شما ضروری است و به همین دلیل است که یک وکیل پزشکی مانند وکلای موسسه حقوقی راستین در کنار شما مفید خواهد بود.

برای آگاهی بیشتر مطالعه مقاله وکیل پزشکی چیست؟ پیشنهاد می‌‍شود.

وکیل پزشکی

روند شکایت هنگام قصور پزشکی در جراحی پلاستیک

جراحی های ناموفق شامل خطاهای جراحی یا رویه ای از سوی پزشک جراح یا کادر پزشکی است. هنگامی که چنین خطاهایی در نتیجه سهل انگاری باشد، می توانید از پزشک جراح پلاستیک شکایت کنید.

بزرگ ترین چالش در مورد قصور پزشکی در این نوع موارد، این است که اگر جراحی زیبایی باشد، انتخابی است و از نظر پزشکی ضروری نیست. با این حال، فقط به این دلیل که شما جراحی خاصی را انتخاب کرده اید، نباید به این معنی باشد که اگر مشکلی پیش بیاید، حقوقی برای شما وجود ندارد.

موارد مهم قبل از شکایت هنگام قصور پزشکی در جراحی پلاستیک

رضایت نامه: شما یک رضایت نامه قبل از عمل امضا می کنید، بنابراین باید بدانید که آیا قبل از جراحی رضایت نامه را امضا کرده‌اید یا خیر؟ بسیاری از روش های زیبایی به علت ریسک بالای آنها، به امضای شما در چنین سندی نیاز دارند. این رضایت نامه ها برای محافظت از پزشک جراح با تأیید خطرات ناشی از آن است. با این حال، امضای یکی از آنها به این معنا نیست که نمی توانید در یک دعوای قصور پزشکی پیروز شوید.

مستندات: تمام سوابق مربوط به جراحی خود را جمع آوری کنید تا با وکیل پزشکی خود به اشتراک بگذارید. این موارد شامل هرگونه رضایت نامه ای است که امضا کرده اید. سایر اسناد ارائه شده توسط جراح پلاستیک، سوابق و صورتحساب های پزشکی، سوابق شغلی که درآمد یا مزایا از دست رفته را نشان می دهد و هر گونه سوابق دیگر مربوط به جراحی و جراحت ناشی از آن را شامل می شود.

تشکیل پرونده به موقع: این نکته ضروری است که درباره قانون محدودیت زمانی برای طرح دعوای قصور پزشکی آگاهی داشته باشید. این روند به آن معناست که شما در یک تاریخ مشخص از زمانی که آسیب را متوجه شده اید، فرصت دارید تا شکایت کنید.

میزان خسارت: جبران خسارات اقتصادی و غیراقتصادی توسط وکیل پزشکی محاسبه خواهد شد. هیچ سقفی برای مبالغ این خسارات وجود ندارد، بنابراین شما به طور بالقوه می توانید برای گرفتن خسارات خود، از جمله آنهایی که جسمی، ذهنی و عاطفی هستند، اقدام کنید.

در همین راستا این سوال مطرح می شود که آیا می توانید از یک جراح پلاستیک برای یک جراحی نادرست شکایت کنید؟ پاسخ مثبت است، اما در صورتی که سهل انگاری در آن جراحی ناموفق نقش داشته باشد و بتوان آن را ثابت کرد.

برای آگاهی بیشتر مطالعه مقاله 13 گام مهم برای مسائل حقوقی در کسب و کار پیشنهاد می‌‍شود.

مشاوره با وکیل پزشکی هنگام قصور پزشکی در جراحی پلاستیک

اگر به تازگی تحت عمل جراحی پلاستیک قرار گرفته و آسیب دیده اید یا از شرایط نامطلوب رنج می‌برید، ممکن است ادعای قصور پزشکی داشته باشید.

مشورت با یک وکیل پزشکی با تجربه می تواند تعیین کند که آیا قصور پزشکی رخ داده است یا خیر و اقدامات بعدی شما برای دریافت غرامت مورد نیاز و شایسته چیست؟

مشاوره حقوقی با وکلای راستین

موسسه حقوقی پزشکان قانونی و وکلای راستین آماده ارائه مشاوره در زمینه مشاوره حقوقی خانواده، حوادث ناشی از کار، طرح دعاوی، تدوین لوایح و دفاعیه در حوزه قصور پزشکی و خدمات تخصصی در این زمینه به پزشکان و کادر درمان است.

Related Posts

3 thoughts on “قصور پزشکی در جراحی پلاستیک

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *